HBO / WO Stage Back-Office @ TentamenTrainingen.nl

 • TentamenTrainingen.nl
 • Remote job

HBO / WO Stage Back-Office @ TentamenTrainingen.nl

Job description

Ben jij op zoek naar een leuke, maar vooral leerzame stageplek? Solliciteer dan direct bij de Back-Office van TentamenTrainingen.nl. Je zal stagelopen bij een jong, dynamisch en gezellig bedrijf met gevarieerde taken. Als Back-Office medewerker zal je het klantcontact onderhouden en meewerken aan onze marketingstrategie.


Over TentamenTrainingen.nl

Wij zijn een initiatief van StudeerSnel.nl. Sinds 2014 bieden we tentamentrainingen aan voor studenten op verschillende Universiteiten in Nederland. Onze missie is ‘Helping students achieve and exceed their goals’ en dit doen we door kwaliteit te garanderen in onze studieondersteuning wat onder andere bestaat uit tentamentrainingen, scriptiebegeleiding, tentamenbundels en gratis masterclasses.


Wat bieden wij?

- Er is mogelijkheid tot een meewerk-, onderzoeks- of afstudeerstage, mits minimaal 60% van je tijd kan worden ingezet als medewerker op onze Back-Office. Onze voorkeur gaat uit naar een meewerkstage;

- Vanwege de corona maatregelen is begeleiding op ons kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam helaas nog niet mogelijk, de standplaats voor deze stage zal dan ook thuis zijn.

  Requirements

  - Een gemotiveerde student die op dit moment in de richting van Communicatie en/of Marketing studeert;

  - Iemand die oplossingsgericht en hardwerkend is;

  - Iemand die beschikbaar is voor 32-40 uur per week;

  - Iemand die de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst op het gebied van spreken en schrijven.


  Heb je verder nog vragen over deze functie? Stuur dan gerust een mail naar jobs@tentamentrainingen.nl.