Docent / coach Decentrale Selectie

  • TentamenTrainingen.nl
  • Remote job

Docent / coach Decentrale Selectie

Job description

Heb jij zin in een extra uitdaging naast je studie en lijkt het je leuk aankomend Geneeskunde- of Tandheelkunde tudenten te helpen met hun voorbereiding op de Decentrale Selectie? Dan is de functie van docent / coach Decentrale Selectie bij TentamenTrainingen.nl iets voor jou!


Wij zijn TentamenTrainingen.nl, een initiatief van StudeerSnel.nl. Wij helpen aankomend studenten met hun voorbereiding op de verschillende selectierondes van de Decentrale Selectie van alle Geneeskunde en Tandheelkunde-opleidingen, en van verschillende andere studies zoals Klinische Technologie, Technische Geneeskunde en Voeding en Diëtiek. We doen dit bijvoorbeeld met 1 op 1 coachingsgesprekken waarin we studenten feedback geven op voorbereidende opdrachten of hun motivatie en met groepstrainingen waarin we ze uitleg geven over de te kennen lesstof en waarin we ze voorbereiden op de andere tests die ze moeten afleggen zoals assessment toetsen. We staan ook open voor nieuwe decentrale studies! Indien jouw decentrale studie hier boven niet vermeld staat maar je alsnog graag les wilt geven voor de decentrale selectie van deze studie, vermeld dat dan vooral in je motivatie!


Als docent ben je onderdeel van een team van docenten voor de Decentrale Selectie. In groepstrainingen van gemiddeld 6 lesuren bespreek je de belangrijkste onderwerpen van de selectietoetsen met een groep tot 10 personen. Daarnaast behandel je vragen uit de groep en oefen je samen met de kandidaten met representatieve oefenvragen. Je geeft les aan de hand van een trainingshandleiding, die bestaat uit een samenvatting van de lesstof, aangevuld met oefenvragen. In sommige gevallen vragen we jou deze zelf op te stellen. Hier staat uiteraard een ruime vergoeding tegenover.

 

De pluspunten 

Als docent verdien je een minimale vaste vergoeding van tussen de €15,- en €23,- per lesuur, mede afhankelijk van je ervaring. Ook zijn er mogelijkheden om de vergoeding verder te verhogen, door (deels) variabel vergoed te worden. Voordat je voor de klas komt te staan word je door ons getraind en daarnaast is het mogelijk om gedurende een training zelf een coach toegewezen te krijgen, die meekijkt tijdens je lessen en die je tips geeft over hoe je je verder kunt ontwikkelen. Nadat je een training hebt afgerond, krijg je een uitgebreide evaluatie waarin je persoonlijke ontwikkelingspunten worden doorgenomen. Zo investeren we gezamenlijk in je ontwikkeling als docent. Mede daardoor is deze functie een leerzame ervaring en een mooie toevoeging op je CV.

Requirements

- Je bent ouderejaars student aan een van de opleidingen waarvoor wij de trainingen aanbieden. In het geval van Geneeskunde: indien je bent begonnen met je co-schappen is dit een pré

- Ervaring in het geven van bijles is een pré, maar geen vereiste 

- De werkzaamheden vinden doorgaans plaats op of in de buurt van de universiteit

 

Heb je vragen over de functie, dan kan je deze stellen aan de trainingsmanager voor de Decentrale Selectie, Christine Koekkoek, via christine@tentamentrainingen.nl